Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалилася дуже незвичайною новиною, адже як нещодавно виявилося, вона виступить дуетом і навіть станцює з популярним виконавцем Даном Баланом на шоу "Танці з зірками". Також артисти разом будуть підтримувати учасників у "Голден румі". Варто відзначити, що в минулому сезоні проекту "Голос країни" парочці приписували роман.

"Новина, на яку ти так чекав 🔥
У містичному вечері на Хелловін @tina_karol та @danbalan заспівають дуетом ліричну пісню «Додому» і вперше станцюють ніжний вальс. А також артисти разом підтримуватимуть пари перед виходом на паркет у «Голден румі». Ти вже в передчутті? 😉", - йдеться на офіційній сторінці "Танців". Фолловери не пройшли повз: "Здивували, так здивували😍😍😍", "Ааа це найкрутіша новина.Нарешті🔥🔥🔥", "Вони прекраснііі😻😻😻😻❤️", "Дуже несподіваний поворот", "Принесіть мені пачечку заспокійливого😭Моїм емоціями немає меж😍", "Оце так сюрприз !!!".

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще