Російський актор Федір Добронравов, який зіграв головну роль у популярному серіалі "Свати" студії "Квартал 95", заявив, що не буде припиняти зніматися у проекті. Він зазначив, що інші актори теж повернуться до роботи над сьомим сезоном серіалу.

За словами Добронравова, "Свати" стали важливою частиною його життя. Він заявив, що продовження серіалу обов'язково відбудеться, незважаючи на те, що акторський склад може зазнати зміни.

Як відомо, актор Микола Добринін, який виконав роль Мітяя, відмовився продовжувати роботу над проектом "Свати". Він заявив, що втомився від комедійного образу алкоголіка і вважає його принизливим.

Нагадаємо, актор Данило Бєлих, який зіграв Максима Ковальова з серіалі "Свати", розповів, коли триватимуть зйомки 7 сезону телешоу.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, у Києві відбудеться прем'єра українського фільму "Кошмарний директор або школа №5" з Дашею Астаф'євою і Дмитром Суржиковым в головних ролях

Також портал Знай.ua писав, що українці можуть залишитися без улюблених серіалів через блокування популярних піратських сайтів.