Популярна українська співачка Ірина Білик нещодавно відсвяткувала 30-річчя музичної кар'єри, зірка має величезну армію прихильників, яких часто радує новинами зі свого особистого і творчого життя. І робить вона це в соціальній мережі Instagram. Так, цього разу Іра показала фанатам свій новий стиль, який припав користувачам до душі.

На новому знімку Білик відображена на вулиці, сперлася на чорний автомобіль. На прогулянку вона вийшла у довгому сірому платті оригінального візерунку з бантом на шиї, поверх якого накинула довге сіре пальто. На її ногах масивні чорні черевики, вона не дивиться в камеру, стоячи в цікавій позі. При цьому шанувальники помітили, що у співачки нова зачіска, яка всім сподобалася. Нове фото Білик не залишилося без уваги, його завалили компліментами.

Нагадаємо, Віталік Козловський побував на весіллі Гросу і злив фото.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ірина Білик показала дорослого сина-красеня.

Також портал "Знай.ua" писав, що кривавою трагедією ледь не завершився концерт Ірини Білик і Макса Барських.