Популярна українська співачка, колишня учасниця музичного тріо "ВІА Гра" і дружина російського продюсера Костянтина Меладзе, Віра Брежнєва активний користувач Instagram, де часто радує публіку яскравими постами зі свого життя. Так і цього разу артистка показала декілька фото і відео з модного показу в Римі.

Як видно, на захід Віра прийшла в пікантному вбранні, яке складається з чорних шкіряних штанів і чорно ліфчика, поверх якого накинула цікавий чорний піджак з вишитими візерунками. Її волосся розпущене і красиво укладене, а на її обличчі легкий макіяж і мила усмішка. У підписі до фото Брежнєва розповіла про цей показ, а шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати її публікацію. Так, фанати відзначили, що Віра блищала на показі так, що затьмарила самих моделей, які виходили на подіум.

Нагадаємо, Брежнєва з донькою обмінялися тілами. Фанати помітили, що мама і донька більше схожі на сестер.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Брежнєва в латексі змусить тремтіти будь-кого.

Також портал "Знай.uа" писав, що Брежнєва в прозорому вбранні показала, що вона не жінка.