Популярна українська співачка Настя Каменських, яка навесні вийшла заміж за відомого репера Олексія Потапенка, обожнює привертати увагу і епатувати публіку, що активно робить у своєму Instagram. Співачка мріє про Греммі і багато працює для цього, випускаючи все більше англійських та іспанських пісень. А днями зірка презентувала яскравий кліп на нову пісню "Elenfante".

Фрагменти з нової відео роботи Каменських вже кілька разів показувала своїм фоловерам в Instagram, і продовжує це робити, рекламуючи кліп. Цього разу Настя опублікувала спокусливий кард з нового кліпу, на якому з'явилася в чорному латексному боді з леопардовими колготками. Вона лежить на рожевому тлі у спокусливій позі, а навколо її тіла рожеві фламінго. Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки. Однак не всім до душі новий кліп Каменських, деякі вважають його дуже відвертим і навіть вульгарним.

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.