Популярна російська актриса Анастасія Заворотнюк не раз допомагала дітям з важким недугом, коли вони потребували її підтримки. Всім нужденим зірка серіалу "Моя прекрасна няня" дарувала позитивні емоції і виконувала дитячі мрії. Заворотнюк зустрічалася з малюками, адже терапія позитивними емоціями дійсно давала свої результати.

Про це повідомляє на своїй сторінці в Instagram podderzhka_azavorotnyuk.

Деякі "діти", яким свого часу допомогла Анастасія, вже зовсім виросли, впоралися з хворобою і повернулися до нормального життя. Тепер вони з різних куточків світу відгукуються, щоб поділитися своїм теплом з відомою актрисою.

Анастасія Заворотнюк
Анастасія Заворотнюк

"Вони хочуть поділитися своїм теплом, як колись Настя ділилася з ними своїм і вселяла впевненість у тому, що все буде добре. Спасибі, ми любимо і пам'ятаємо абсолютно кожного!" йдеться в повідомленні

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також пише багато людей, які переживають зараз те ж саме, що і Заворотнюк:

Анастасія Заворотнюк
Анастасія Заворотнюк

"Дивовижні люди, яким у своїй такій непростій ситуації вистачає душі, щоб співпереживати іншим. Ми не просто вам вдячні, ми читаємо ваші історії і молимося за вас так само, як ви за нас. Ми знаємо, розуміємо і відчуваємо однаково. Тому, будь ласка, видужуй швидше, нехай у нас все вийде!"

Як повідомляв Знай.ua, донька онкохворої Заворотнюк перервала тривале мовчання.

Також Знай. ua писав, що колишній чоловік онкохворої Заворотнюк ледь не залишився на вулиці.