Хлої Кардашьян – представниця сімейства Кардашьян-Дженнер, яка має знаменитих сестер. Як і вони дівчина прославилася зйомками в сімейному реаліті-шоу. Хлої, як і її родичі, зібрала майже 100-мільйонну аудиторію у своєму Instagram, яку часто радує яскравими постами про своє життя.

Так, в цей раз Хлої Кардашьян показала в мережі кілька фото, на яких з'явилася в спокусливому образі. Красуня вийшла на балкончик будинку в Голлівуді у вузькому "зміїному" платті, яке підкреслило її соковиті форми і пишне декольте. Довге світле волосся дівчина розпущене, а на її обличчі яскравий макіяж, Хлої так і крутиться перед камерою. Шанувальники не залишили без уваги таку публікацію моделі і засипають її компліментами в коментарях до фото.

Нагадаємо, Кортні Кардашян прикрасила тіло "голою" сукнею українського дизайнера.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що сестрички Кардашьян зганьбилися на червоній доріжці.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що старша Кардашьян переплюнула сестричок.