Скандальна українська телеведуча Ольга Фреймут працює в даний момент на ток-шоу "Роман з Ольгою" на телеканалі Інтер.

Один з випусків телешоу залишив у подиві користувачів мережі. У випуску підіймали питання трансегендерності та чайлдфрі. Одна з користувачок Facebook опублікувала скріншот коментарів до випуску, в якому дівчина розповіла свою історію взаємодії з редакцією шоу.

Я все думала, в чем фишка нового телешоу Ольги Фреймут? Ведь удивить кого-то существованием чайлдфри или трансгендернах...

Geplaatst door Alina Shubska op Zaterdag 26 oktober 2019

Дівчина розповіла наступне: "Я не трансгендер! Мене кликали на передачу з темою "Мужні жінки та жіночні чоловіки". Справжню тему я дізналася на знімальному майданчику. Те, що я схожа на чоловіка, не означає, що я трансгендерний чоловік, як це намагалися зобразити в передачі. Непрофесіоналізм або перегони за рейтингом будь-якою ціною".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Коментар дівчата

Дівчину підтримала автор посту і сказала, що "не зрозуміла концепцію передачі" і здивувалася "методам роботи з порушенням будь-яких гласних і негласних стандартів етики журналіста". Коментатори посту також погодилися з тим, що їм не подобається те, як поводитяться ведучі шоу.

Коментарі користувачів

Нагадаємо, раніше "Розумію, що помилялася": Фреймут заговорила про виховання своїх дітей.

Також Знай.uа писав, що Фреймут кардинально змінила стиль, більше ніяких суконь: "Пацанка!".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Фреймут пішла від "Нового каналу" до "Інтеру", ще й з іншим чоловіком: "Може відразу в "Останкіно?".