Відома українська співачка Настя Каменських, яка нещодавно вийшла заміж за популярного репера і продюсера Олексія Потапенка, а днями випустила новий кліп, обожнює привертати до себе увагу публіки. Це вона успішно робить на своїй сторінці в соцмережі Instagram, публікуючи яскраві і цікаві пости про своє життя. І цей раз не став винятком – красуня показала спокусливе пляжне фото.

Так, на новому знімку Каменських з'явилася у відвертому образі, на ній пікантний злитий купальник жовтого відтінку, який підкреслив всі принади соковитої фігури. Настя вийшла на пляж з розпущеним волоссям і зайняла цікаву позу для фото, а на задньому фоні видно високі пальми. Співачка не вказала, куди вирушила на відпочинок, але фанати припустили, що це може бути Мексика. Така публікація нікого не залишила байдужим, шанувальники засипають Настю компліментами в коментарях.

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.