У Росії померла солістка відомого колективу "Бурановские бабушки" Наталя Пугачова. Вона пішла з життя у віці 83 років, не доживши 2 дні до свого 84-річчя.

Про це пишуть місцеві ЗМІ.

Смерть народної улюблениці підтвердив голову Удмуртської республіки Олександр Бречалов, який висловив своє співчуття близьким та рідним Пугачової.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Зазначимо, що Наталя Пугачова протягом останніх чотирьох місяців боролася з тяжкою хворобою. Окрім цього, останні півтора року вона не виходила на сцену разом із колективом.

"Бурановские бабушки" стали відомими завдяки тому, що представляли Росію на міжнародному пісенному конкурсі "Євробачення" з піснею Party For Everybody. Вони посіли друге місце, а їх пісня стала вірусною.

Нагадаємо, що гаряча бабуся Пугачова в сміливому міні змусила Орбакайте кусати лікті: яскраві кадри.

Раніше "Знай.uа" розповідав, що у Франції загинув молодий заробітчанин з Прикарпаття, все дуже дивно: убиті горем рідні благають про допомогу.

Також портал "Знай.uа" повідомляв, що сховище Пугачової і Галкіна вразило фанів наповал, портал в Китай: "Пенсіонерам знижки будуть?".