Головний холостяк країни Микита Добринін, який був героєм однойменного шоу на телеканалі СТБ зробив свій вибір. Як відомо, фіналісткою шоу "Холостяк" стала Дар'я Квіткова, і ледь не вперше відносини учасників продовжилися по завершенню проекту.

Добринін часто тішить прихильників спільними фото зі своєю обраницею, однак цього разу він опублікував фото, де позує сам.

На опублікованому знімку колишній холостяк зображений з боксерським чемпіонським поясом у руках. Одягнений Микита був у чорну футболку і спортивні штани. На знімку можна розглянути накачані м'язи Добриніна і тату на його правому передпліччі.

"Так я відчуваю себе, коли все ж пішов на тренування в неділю 🥊💦🐅", - підписав фото Добринін.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Шанувальники не пройшли повз публікації та активно її коментували:

Нагадаємо, що гаряча бабуся Пугачова в сміливому міні змусила Орбакайте кусати лікті: яскраві кадри.

Раніше "Знай.uа" розповідав, що колишній холостяк Добринін розповів про плани свого "малятка", знову хоче втекти: "Шалено радію".

Також портал "Знай.uа" повідомляв, що Цибульська підігріла чутки про роман з "Холостяком" Добриніним, українці оторопіли: "Кажуть, я тебе вкрала".