Відомий продюсер Максим Фадєєв зліг із серцевим нападом. Гуру російської поп-музики стало погано з серцем. В бомонді тут же виникла паніка, колеги терміново викликали Максу карету "швидкої".

Бажання виступати самому йому відбили ще в молодості. Тоді нинішній власник лейблу MALFA зробив зірками сцени Лінду і групу "Серебро", Наргіз і Глюк'оZу, П'єра Нарциса і Юлю Савичеву. Зараз свої надії з гуру музики пов'язує цілий ряд виконавців, про яких, варто сподіватися, публіка ще почує.

Фадєєв Максим Олександрович народився 6 травня 1968 у місті Курган, Курганська область, Росія. Він - талановитий радянський і російський композитор, музичний продюсер, автор-виконавець, аранжувальник, режисер і актор.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Два місяці тому музичний лейбл MALFA припинив співпрацю зі співачкою Наргіз. Без скандалу не обійшлося. Максим Фадєєв лише зараз прокоментував ситуацію.

"Я розірвав контракт з нею сам. Ніхто від мене не йшов", - цитують Фадєєва ЗМІ.

Відомий продюсер зізнався, що робота з Закировой могла тривати ще два роки, але та змусила його піти на кардинальні заходи.

Нагадаємо, Фадєєв розкрив правду стосунків з Наргіз, вони розірвали контракт з невідомих причин.

Як повідомляв портал Знай.ua, MARUV несподівано скасувала концерт.

Також портал Знай.ua писав, що Надя Дорофєєва презентувала неймовірний подарунок фіналістці "Голос. Діти".