Популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram фотографіями з життя і різних фотосесій. Нещодавно знаменитість похвалилася несподіваними спільними знімками з колишнім чемпіоном UFC у легкій і напівлегкій вазі Конором Макгрегором. Так, легенда ММА прилетів до Києва на прес-конференцію, яку організувала ТМ Parimatch, а Даша, позуючи у відвертій чорній сукні, ніжно обняла спортсмена.

"@parimatchnews are always goooooood 😄
@thenotoriousmma", - лаконічно підписала Астаф'єва. Фолловери не пройшли повз: "Так нехай забирає тебе в свою Ірландію!", "Дашааааааааааааааааааа♥️🔥 можна я голову свою підставлю 😂", "Схоже Конора вдома чекає скандал )", "відмінний горіх", "Дашуля і якийсь мужик)", "Горіх помітили всі , а от легенду не відразу )))👏😂", "Ні ну зірку бачу, а що за бородатий мужик поруч?!🤷", "Даша , ти 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥".

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі, нанісши на обличчя грязеву маску і процитувала свого колишнього.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.