Дев'ятий тиждень "Зважених та щасливих" на СТБ став для учасників танцювальним, а проект покинув чоловік замість жінки. Тарас з жовтої команди по-джентльменськи поступився своїм місцем Людмилі.

У студії ток-шоу "Зважся!" Тарас прийшов помітно схудлим та з новою зачіскою. Правда Марина Боржемська підкреслила, що він скинув не так багато, як вона розраховувала. Експерти рекомендують йому бути більш наполегливим і працювати над собою активніше, оскільки час до фіналу пробіжить швидко.

Учасник проекту Тарас

На проект Тарас прийшов з вагою 174 кг, а на ток-шоу ваги показали 136 кг. Але Марина впевнена, що у фіналі він повинен показати 90 кг і пообіцяла зробити все можливе для цього.

Учасник проекту Тарас

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Сюрпризом для всіх була поява у студії учасника четвертого сезону – батюшки Сергія Чопика. Виявилося, що він набрав вагу у зв'язку з трагічними подіями, що відбулися у його житті, і малорухливим способом життя. Сергій Чопик пережив аварію, реабілітацію та відновлення.

Сергій Чопик

Зараз вага Сергія понад 200 кг, але Марина Боржемська пообіцяла не залишати колишнього підопічного Слави Узєлкова один на один із проблемою. До фіналу вони намагатимуться досягти цифри 170 кг на вагах.

Сергій Чопик

Учасник проекту Тарас

Нагадаємо, раніше Аніта Луценко поділилася новими кадрами, на яких її не впізнати

Як повідомляв портал "Знай.ua", найважчі чоловіки "Зважених та щасливих" битимуться у багнюці

Також "Знай.ua" писав, що Даша Астаф'єва підтримала найважчого учасника сезону "Зважені та щасливі"