Епатажна українська співачка MARUV (Анна Корсун) вирішила підкорювати серця фанів не тільки співочим талантом, але і хореографічним — вона бере участь у шоу "Танці з зірками", вже ставши улюбленицею публіки. Проте нещодавно, у п'ятому випуску проекту артистка разом з партнером Джеєм раптово вибули з "Танців", що стало несподіванкою для шанувальників. Так, знаменитість знову повернулася на паркет в якості зіркової ведучої десятого сезону, приуроченого до Хелловіну. Сама MARUV позувала в образі Медузи Горгони з волоссям-зміями і червоними очима.

"Обговоримо десятий ефір? Що сподобалось і запам’яталось найбільше? Ділись своїми враженнями від містичного вечору на Хелловін 👻", - йдеться на офіційній сторінці "Танців". Фолловери залишилися в захваті, а сама Анна показала в Сторіс, як створювався містичний образ.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, Дан Балан віддав своє прізвище іншій, фанати ошелешені.

Як повідомляв раніше Знай.uа, соліст The Prodigy Кіт Флінг підсунув посмертну "свиню" родичам.

Також Знай.uа писав про те, що співачка Віра Брежнєва приміряла дуже екстравагантне вбрання.