"Х-фактор" з нагоди свого десятого дня народження оголошує Народну премію. 10 років в ефірі телеканалу СТБ глядачі допомагали запалювати нові зірки та обирати найкращого артиста.

Спеціально до десятиріччя "Х-фактора" телеканал СТБ пропонує згадати улюблених виконавців, суддів, ведучих та голосуванням у Народній премії відзначити тих, хто полюбився та запам’ятався найбільше.

Народна премія від Х-фактор

Щотижня глядачі зможуть проголосувати за свого фаворита в активній номінації. Народна премія відкриватиме нову номінацію та оголошуватиме підсумки попередньої кожного понеділка. На учасників голосування також чекає подарунок — вони автоматично стають учасниками розіграшу квитків на прямі ефіри шоу.

Переможці обиратимуться рандомно один раз в тиждень. Таким чином визначатимуться два переможці, які отримають запрошення на дві персони на прямий ефір шоу "Х-фактор".

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Народна премія від Х-фактор

Голосування за номінантів Народної премії триватиме до 22 грудня 2019 року. Потрапити на сайт премії можна за посиланням: https://xf-premia.stb.ua/ua/.

Нагадаємо, раніше "Каменярі" з Івано-Франківська вразили Україну виступом на "Х-факторі"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Павлик з'явиться на сцені "Х-фактора" разом зі своїм сином

Також "Знай.ua" писав, що стартував Національний відбір на міжнародний конкурс "Євробачення-2020"