Співачка Адель, яку часто критикували за надмірну вагу, нещодавно здивувала шанувальників новим образом - британська зірка опублікувала фото, на якому виглядає на кілька розмірів худішоюо.

Адель завжди була дівчиною в тілі, хоча це аніскільки не заважало їй побудувати успішну кар'єру. Однак, як стверджують близько до неї джерела, після розлучення зірка переглянула своє ставлекння до харчування і стосунки зі спортом. Співачка вирішила взяти себе в руки і помітно схудла. За повідомленням західних ЗМІ, їй вдалося скинути 20 зайвих кілограмів!

Допомогли їй так помітно скинути вагу два фактора - заняття пілатесом і сіртфуд-дієта.

Про користь пілатесу знають всі, а от сіртфуд-дієта наразі не така відома. Її авторами є дипломовані нутриціологи Ейдан Гоггинс і Глен Маттеї, які побудували цю систему харчування на додаванні рослинних продуктів, що активують спалювання жиру за рахунок виділення такого ферменту як сиртуїн.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Сиртуїн називають геном худорлявості, оскільки він притупляє апетит. Багато вчених вже давно говорять про те, що саме сиртуїн допомагає організму боротися зі стресом, запускає антіейдж-процеси в організмі і навіть відповідає за тривалість життя.

Цей фермент неможливо отримати ззовні, але можна організм "змусити"його виробляти, вживаючи деякі продукти. Провівши дослідження, Гоггинс і Матті з'ясовували, що на це здатні продукти, багаті на поліфеноли, а також гречана крупа, червона цибуля, чорний шоколад, чилі, селера, оливкова олія, кава, фініки, капустка калі, зелений чай або матчу, петрушка, рукола , цикорій, фініки, темні ягоди, волоські горіхи, куркума і червоне вино. При цьому експертит відзначають, що частина з цих продуктів запобігає утворенню жирових відкладень, а інша частина при поєднанні з фізичними навантаженнями активізує спалювання вже наявних.

До слова, серед шанувальників цієї дієти є принц Гаррі і Піппа Міддлтон.

Зміни у зовнішності Адель першими змогли оцінити гості голлівудської вечірки на честь дня народження репера Дрейка. На захід Адель прийшла у чорній оксамитовій сукні з оголеними плечима. Співачка просто приголомшила присутніх своїм зовнішнім виглядом.