Тіффані Трамп – 26-річна донька американського президента, яку навіть називають найбільш непопулярною дитиною Дональда Трампа. Дівчина активний користувач Instagram, де час від часу публікує яскраві фото зі свого життя. І цей раз не став винятком – красуня показала милі кадри з мамою і привітала її з днем народження.

Так, на першому чорно-білому знімку мама і донька позують в ковбойських капелюхах, вони в штанах і майках з розпущеним волоссям і красивим макіяжем. А найголовніше, обидві весело регочуть на камеру. Другий знімок – це дитяче фото, на якому мама і донька в шоломах, мабуть, катаються на велосипеді або скутері. На третьому знімку вони в красивих сукнях і обіймаються. У підписі до фото Тіффані написала: "З Днем народження @itsmarlamaples. Словами неможливо описати, як сильно я тебе люблю! Нехай всі твої бажання збудуться!".

Нагадаємо, Іванка Трамп вразила світ жіночною фігурою в стильному вбранні

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Меланія Трамп перетворилася на стару Меган Маркл.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, як живе Тіффані Трамп. Дочка всесильного президента вражає красою і простотою.