Популярна українська співачка Аліна Гросу, яка влітку стала дружиною російського підприємця Олександра Комкова, любить привертати увагу публіки, що активно робить у своєму Instagram. Дівчина часто показує фото зі свого особистого і творчого життя, і цей раз не став винятком – красуня показала неабиякий кадр зі своєї подорожі до Бельгії.

Так, на новому фото Аліна позує на верхівці замкової вежі, вона дивиться у вікно огляду на красиву площу, яку показала на відео в тому ж пості. Геолокація свідчить, що дівчина зараз подорожує в Бельгії, в місті Брюгге. На прогулянку Гросу вийшла в темному вбранні з шапкою і шарфом і з сумочкою через плече. У підписі до фото Аліна залишила загадковий хештег "#залечьнадновбрюгге" і написала: "Хто тут був? Що рекомендуєте подивитися? Я зачарована цим містом". Шанувальники не пройшли повз і почали обговорювати публікацію зірки.

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Гросу вперше похвалилася нареченим.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що Аліну Гросу застукали в обіймах молодого красеня.