Девід Беніофф та Д.Б. Вісс чітко знають, наскільки поганою була реакція на заключний сезон "Гри престолів". Зрештою, творці серіалу пропустили свою заплановану появу на панелі San Diego Comic-Con, після того, як Інтернет почав розривати фінальний сезон в онлайні, пише Vanityfair.

"Все, у чому ми могли помилитися, ми зробили", - заявили Девід Беніофф і Д.Б. Вайс на фан-панелі у вихідні.

кадр з фільму "Гра престолів"
кадр з фільму "Гра престолів"

Тож цікаво, чому під час виставки на Остінському кінофестивалі у вихідні творці вирішили поговорити про те, наскільки вони недокваліфіковані для роботи з адаптації фантазійних мега-серіалів. Можливо, творці сподівалися, що прояв скромності принесе їм певну слабкість. Але який би результат вони не бажали, те, що вони отримали натомість, було великим обуренням.

Беніофф і Вайс, як повідомляється, визнали, що в той час, коли вони випустили свою угоду з HBO, вони не мали жодної кваліфікації для телебачення. Цей факт сам по собі не був новим, але те, наскільки це вплинуло на їхню ранню роботу, вражало.

Популярні новини зараз
Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Гра Престолів
Гра Престолів

До помилок можна віднести сценарій, кастинг та костюмований дизайн. Вейс описав цей досвід як, по суті, дуже дорогу кіношколу. Наприклад, вони навіть не знали, як працювати з дизайнерами костюмів, що зробило всю справу величезним досвідом навчання. Після створення сезону, наповненого 39-хвилинними епізодами, вони, як повідомляється, заявили, що HBO попросив додаткові 100 хвилин, щоб виконати свої договірні зобов’язання - тому вони додали, наприклад, спільну сцену з Робертом Баратеоном та Серсеєм Ланністером, які раніше якось обходились без сцен за весь сезон.

Гра престолів
Гра престолів

Нагадаємо, раніше актор “Гри престолів” зізнався, за що він отримав роль Джона Сноу: фанати розчаровані.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Клінта Іствуда "поховали живцем", скандал гримить на весь Голлівуд

Також "Знай.ua" писав, що 61-річний Алек Болдуін готується стати батьком вшосте