Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила пікантну серію кадрів, позуючи в гарячих образах з нового кліпу "Elefante", який, до речі, викликав безліч суперечок в мережі. Так, артистка побувала і в ролі блондинки, а також приміряла різні латексні вбрання.

"Класні образи у нас вийшли. У кожного свій стиль, характер і настрій, прям знову хочеться приміряти😍 Напишіть, який вам сподобався більше", - поділилася емоціями Каменських. Фолловери не пройшли повз, однак їх думки розділилися: "Тіло подовжили 🤔😊", "Синій лук просто бомба 🔥 але всі інші теж дуже круті 💕", "З білою перукою ніби голову місяць не мила😆", "Тобі не дуже личить з короткою стрижкою😣", "Яка гарна 😻😻", "Усі🔥😻", "люблю твої експерименти з образами❤️ дуже талановито".

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.