Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалилася трепетним спільним виступом з популярним виконавцем Даном Баланом, виконавши на паркеті шоу "Танці з зірками" хіт "Додому". Так, артистка позувала в образі ніжного агела, в той час як Дан одягнуся у все чорне. Варто відзначити, що в минулому сезоні проекту "Голос країни" парочці приписували роман.

"Неймовірно ніжно і романтично ☺
Які враження від дуету @tina_karolта @danbalan ?", - йдеться на офіційній сторінці "Танців". Фолловери залишилися в захваті, зазначивши, що ці двоє явно закохані одне в одного: "Неймовірно красиво і дуже дуже романтично 😍😍😍", "Дуже сподобалася!!!!!! Тіна була така ніжна, Дан як завжди👍", "Дуже зворушливо ✨✨✨ Це була справжня магія💞", "Прям Love Story вийшла💞", "Так здається, що вони створені один для одного. Якщо б вони могли стати парою😊😊!!", "Якщо вони не разом - я цього не переживу!😭".

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще