У журналі Viva вийшло перше інтерв'ю сина Тіни Кароль Веніаміна. Також у журналі опублікована фотосесія співачки, яку знімала у Лос-Анджелесі в мальовничому каньйоні Антилопа фотограф Аліна Симоненко. Фотосесія Кароль зайняла в журналі рекордних 12 сторінок.

Тіна Кароль розмістила у своєму Instagram "живу обкладинку" журналу — відео зі зйомок. Мама і син розповіли про життя в Англії, сімейні відносини, подорожі, мрії. Веніаміну Огіру 10 років, зараз хлопчик проживає та навчається в Англії.

Тіна Кароль

Перша обкладинка у творчому житті співачки, телеведучої, акторки Тіни Кароль була розміщена саме у Viva. Там розміщували всі найяскравіші моменти її життя: весілля, народження сина. Всі найемоційніші повороти долі співачки ставали приводом для зустрічей та інтерв'ю протягом 15 років. Відповідно, й перше інтерв'ю з сином Тіни з'явилося на сторінках журналу Viva.

Веніамін Огір

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Веніамін Огір розповів про своїх британських друзів:

"У мене їх багато: 50 осіб. Я ніколи не буваю головним в компанії. Мені краще вчитися добре, ніж бути головним. А я і не хочу цього. У нас не прийнято, щоб у компанії був хтось головний!" Веніамін Огір

Розповів хлопчик і про свої улюблені заняття. Виявляється, син Тіни Кароль є дуже талановитою та всебічно розвинутою дитиною, оскільки коло його занять вражає.

Обкладинка журналу з Тіною Кароль

"Після школи граю на барабанах, на фортепіано. Мені більше подобаються барабани. Займаюся фехтуванням, регбі, танцюю в українському клубі гопак. Після всіх занять мені хочеться пограти і повеселитися. Зі своїми друзями я трохи граю онлайн, мені це подобається. Minecraft, Fortnite", - розповів хлопчик. Веніамін Огір

На завершення Веніамін Огір зізнався, що на свій День народження мріє, "щоб мама була поруч" і що хоче знову побувати з нею на Маврикії.


Нагадаємо, раніше Кароль випустила абсолютно нову для неї композицію

Як повідомляв портал "Знай.ua", Тіна Кароль показала нові фото з недавнього ефіру "Танців з зірками"

Також "Знай.ua" писав, що Тіна Кароль захопила шанувальників, позуючи в неймовірному вбранні