Зірка "Кріпосної" Анна Сагайдачна довгий час приховувала свою вагітність. В результаті шанувальники акторки дізналися про її становище лише після пологів.

Про свій новий статут Анна Сагайдачна розповіла через місяць після народження сина Тимура. До цього часу акторка не публікувала в соціальних мережах фото себе в повний зріст, а тільки селфі та свої кулінарні шедеври.

Кадри з серіалу Кріпосна

Пізніше виявилося, що майбутня мама під час вагітності все-таки дала інтерв'ю, ставши першою гостею на новому youtube-каналі TrueStory. Сагайдачна розповіла неприємну історію, яка трапилася з нею під час вагітності.

"Дуже неприємну річ сказав лікар, який нас веде. Було вже час, а в мене живіт ще не опустився. Мені сказали, що по УЗД можуть бути не точні дані, потрібно знати дату зачаття. А я-то не вираховувала, не розумію в цьому нічого. І тоді вона мені каже: "Так що, по зальоту?!" Я очманіла! Так хотілося їй відповісти, але я ж пристойна дівчина…", - ділиться спогадами Анна. Анна Сагайдачна

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Зйомки серіалу Кріпосна

Акторка також розповіла про відмову зніматися у серіалі далі, про падіння зі сходів в корсеті й криноліні, про гонорари акторів, про свої побачення та комплекси.

Кадри з серіалу Кріпосна

Нагадаємо, раніше головна героїня "Кріпосної" розповіла про жахіття на зйомках

Як повідомляв портал "Знай.ua", зірка серіалу "Кріпосна" Анна Сагайдачна стала мамою

Також "Знай.ua" писав, що зірка "Кріпосної" показала фото з Канн