Українські телеведучі з каналу ICTV Оксана Гутцайт, Юлія Зорій і Вадим Карп'як розповіли в ексклюзивному матеріалі для Znaj.ua розповіли, як ставляться і готуються до Хелловіну.

Оксана Гутцайт

"Я обожнюю всі свята і вважаю, що чим більше їх, тим краще. Мені подобається Хелловін – це час, коли діти переодягаються, веселяться, відправляються на пошуки цукерок. До того ж, ми завжди створюємо святковий настрій і прикрашаємо будинок: купуємо сіно, павутину, пластикових комах, мій тато вирізає в гарбузі лице і тоді ставить до неї свічку. У нас ця традиція з'явилася десь п'ять років тому. На нашій вулиці багато дітей, а всі сусіди дружні, тому ми між собою домовляємося, і малюки ходять за цукерками один до одного додому", - розповіла ведуча "Факти" Оксана Гутцайт.

Вона зізналася, що в їх сім'ї не дотримуються того, щоб костюми були страшними, а просто вибирають те, що подобається сину Марку і дочці Елі. Раніше син уже був вампіром, склетом, а в цьому році - Пікачу, а Еля переодягалася в Герміону.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Ставлюся до цього свята як до фану, веселощів. Колись з подружками робили костюмовану вечірку. Прикрасили тематично кімнату, павутина, темна тканина на вікнах, гарбуза, свічки. Все робили самі. Напекли печива у вигляді кістлявих пальців, нарізали різних бутербродів у вигляді страшних мордочок, самі одяглися в костюми різних персонажів. Я була чортеня, з величезними рогами. Загалом це було весело", - розповіла ведуча "Ранок у Великому Місті" Юлія Зорій.

Особливо їй запам'яталося, як їй в гримі і образі довелося вибігти в магазин, і вона до цих пір пам'ятає очі бабусі-продавщиці.

Вадим Карп'як

"Ми з сім'єю не святкуємо Хелловін. Традиції закладаються в дитинстві, а у нас вдома такого не відзначали, тому і для нас з дружиною - це не сімейне свято. У малюків відбувається в школі, але без костюмів і гриму. Хоча заради розваги ми можемо вирізати гарбуза і поставити туди свічку, час від часу ми таке практикуємо, але для цього нам і не потрібно чекати Хелловіна", - розповідає ведучий "Свободи слова" Вадим Карп'як.

Нагадаємо, вулицями Києві гуляли "відьми, мумії й інша нечисть".

Як повідомляв Знай.ua, на честь Хелловіна звіряток з київського зоопарку нагодують гарбузом.

Також Знай.ua писав, що кращі листівки і оригінальні привітання на Хелловін.