Популярна українська телеведуча Регіна Тодоренко, яка нещодавно вийшла заміж за Влада Топалова і народила йому сина Мішу, обожнює увагу і часто привертає її до себе на сторінці Instagram. Так, в соцмережі зірка ділиться з шанувальниками яскравими фото і відео зі свого життя, і цей раз не став винятком – красуня показала милий кадр, на якому позує в красивому образі.

На новому фото Регіна з'явилася перед камерою в простих джинсах і білій блузі оверсайз. Волосся зірки зібране в кокетливий хвостик на маківці, а на її обличчі легкий макіяж. Вона сидить у кріслі в місці, яке нагадує бібліотеку, і тримає в руці дитячий малюнок з конем. У підписі до фото Тодоренко розповіла, що цей шедевр намалювала дівчинка, яка саме так її бачить. Також вона поділилася успіхами сина: "Мій син ще малює дуже смішно, і його мистецьким шедеврам ще далеко до світових полотен, поки він тільки навчився тримати ложку в руках".

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.