Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка називає себе суперзіркою і вже кілька років не виступає вдома, а активно гастролює в Росії, обожнює увагу і часто підігріває інтерес публіки до своєї персони. Так і в цей раз співачка показала незвичайне відео, на якому позує під час запиши пісні.

На новому відео зірка з'явилася в темному вбранні, стоячи перед мікрофоном. Спочатку Світлана кілька разів смачно висякалася в хустку, а потім як ні в чому не бувало приступила до запису пісні. У студію вона прийшла в чорних брюках і безформній чорній футболці оверсайз. На голові Лободи недбалий пучок, а на обличчі немає макіяжу. У підписі до фото співачка написала: "Хворіти довго не доводиться #альбомПоРасписанию. І коли?".

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.