Вдова Михайла Круга часто ділиться з фолловерами фотографіями. Напередодні в її Instagram-акаунті з'явився новий кадр. Ірина дуже цінує свою аудиторію і любить спілкуватися з шанувальниками. Виконавиця активно веде свій Instagram аккаунт.

На знімку 43-річна вдова виконавця шансону позує у спокусливому золотому платті, яке дуже вдало підкреслює її форми.

За словами шанувальників, співачка в прекрасній фізичній формі. У 43 роки вона нітрохи не поступається 20-річної.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Фан-сторінки зірки шансону постійно поповнюються новими знімками. Виконавиця завжди як з обкладинки глянцевих журналів: яскрава посмішка, бездоганна укладання, точена фігура. Шанувальники не перестають дивуватися неймовірних форм улюбленої співачки. У своїх постах Ірина часто ділиться з фолловерами секретами своєї стрункості і молодості.

Останній концерт співачки зібрав повний аншлаг. Шанувальники насолоджувались творчістю свого кумира і захоплювалися її сценічним образом.

Нагадаємо, раніше вбивство Михайла Круга розкрили через 17 років, очевидець розповів страшне: був фанатом шансоньє.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що ймовірний убивця Михайла Круга знову опинився в його домі: поліція оточила район.