Відома українська модель, телеведуча та володарка титулу Міс Україна 2016 Олександра Кучеренко зізналася, що провела незабутній вікенд разом з коханим чоловіком у таємному місці. Вона відвідала Дмитра Комарова у його новій експедиції.

Про це Саша ексклюзивно розповіла журналісту Знай.ua.

На початку вересня тележурналіст, мандрівник та ведучий програми “Світ навиворіт” на каналі 1+1 вирушив у нове відрядження. В яку країну полетів Дмитро - поки тримається у секреті.

Олександра Кучеренко таємно вийшла заміж за Дмитра Комарова у травні 2019 р.

Олександро, розкажіть про вашу зустріч з чоловіком. Чи можно назвати хоча б континент?

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Ні, не можу. Це пов’язано з його експедицією. Дімі знадобився документ для зйомок, який ніяк не встигали відправити поштою. Вирішили, що його можу привезти я, а разом з цим ще й побачити чоловіка, за яким дуже скучила. Я навіть побувала на деяких його зйомках і побачила, так би мовити, виворіт "Світу навиворіт".

Ми побачимо вас у кадрі?

Ні, в кадрі я не буду. За декілька днів перебування поруч з чоловіком мені пощастило подивитися зсередини на те, як він працює із оператором Сашком. Можу сказати, що, напевно, не витримала б такого графіку. Хлопці - справжні фанати своєї справи!

Саша та Дмитро - одна з найчарівніших пар українського шоу-бізнесу

Який Діма у роботі?

Діма у кадрі дуже щирий, відкритий, дуже простий у спілкуванні - таким він є і у житті. У роботі він ще дуже зосереджений, бо робота така екзотична буває і часто небезпечна та стресова!

Ваша присутність під час зйомок його не бентежила?

Я думаю, що моя присутність кілька днів, навпаки, йому надала енергії та сил, щоб продовжувати працювати, тому що робота складна і вимагає дуже багато зусиль. Підтримка близької людини і кохання тільки надихають!

Стільки валіз повезли із собою Дмитро та Олександр у нове відрядження

Ви провели вікенд разом?

На весь час мого приїзду Діма не міг відмінити роботу. Але між зйомками нам вдалося провести невеличкий вікенд разом, побачити нові місця, насолодитися природою і часом, який ми провели разом після довгої розлуки. Так і пройшла невеличка мандрівка, яка надала енергії і мені самій.

Саша - ведуча програми Зірковий спорт

Сашо, ви зараз працюєте на ICTV ведучою програми “Зірковий спорт”. Чи є у вас якісь інші пропозиції роботи? Ви хочете і далі бути на телебаченні?

Є пропозиції, я завжди відкрита для нових звершень, нового досвіду. Звичайно, “Зірковий спорт” - це не останній проект, яким я займаюся. Я буду його продовжувати і розвивати. Всі мої професійні цілі пов’язані з телебаченням. Є ідеї, про які я ще не можу розповідати, але обов’язково втілю!

Юлія Абрамова

Нагадаємо, раніше Олександра Кучеренко ексклюзивно розповіла Знай.ua про життя з Дмитром Комаровим, особливі подарунки від чоловіка та свої домашні обов'язки.

Також Олександра Кучеренко зізналася у коментарі для Знай.uа, що дуже любить українську моду. Модель і телеведуча, поки чоловік в черговій експедиції, змогла відвідати кілька показів Ukrainian Fashion Week. Саша поділилася своїми враженнями від побаченого.

Крім цього, Знай.uа розповідав, як в цьому році обирали нову Міс Україна. Читайте про повторний “ляп” з прем'єр-міністром, вихід Тищенка з дружиною і пікантні наряди гостей.