Популярний український ведучий Сергій Притула вигадав цікавий підхід до навчання свого сина Дмитра. Відео про це шоумен оприлюднив на своїй сторінці у Facebook.

"Безкоштовна дитяча праця детектед!", - підписав відео з сином Притула.

На відео Дмитрик здається, на початку читає перекладений текст на французькій, аж потім стає ясно, що то німецька мова. Хлопчик переклав текст про концерт "Вар’ятів" у Парижі.

Українці активізувались у коментарях і просять Притулу старшого не змушувати Дмитрика перекладати то все на іврит.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Сергій Притула часто радує своїх фоллловерів кумедними відео, люди отримують задоволення і масу позитиву.

На завершення зірковий татко пожартував, що тепер весь текст треба перекласти французькою мовою, на що хлопчик здивовано подивився, фанати відмітили цей погляд.

Сергій Притула
Сергій Притула

"Талановита людина талановита у всьому. Браво Притула, ти чудовий батько", "Ох i тато)😜...А дитинка так старалась🤔😍😃", " Цей погляд в кінці 😂😂🤣🤣🤣", " Дмитрика Владзьо навчає німецькій мові?)", - коментують українці.

Нагадаємо, Вакарчук розкрив секрет своїх відносин з алкоголем і Притулою.

Як повідомляв Знай. ua, Притула негайно звернувся до українців з несподіваним проханням.

Також Знай. ua писав, що Притула поскандалив з дружиною Лещенко Топольське, вся справа - в Євробаченні.