Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram. Нещодавно знаменитість виклав трепетний кадр, на якому кохана дружина позувала з їх сином Гаррі. Так, Примадонна кардинально змінила зачіску і стиль, а також сильно схудла, вразивши багатьох шанувальників. На фото співачка позувала у яскраво-червоному коротенькому пальто і чобітках на підборах, засвітивши стрункі ноги.

"Аллочка з Гарюшей 😘 ", - лаконічно підписав Галкін. Фолловери не пройшли повз: "Максим погодуй Аллу )", "Алла Борисівна , чудові 😍👍💐", "Приголомшливі😍😍😍", "Ой Яка дівчинка Аллочка!!!Лялечка Наша Улюблена!!!!😍🎉🎉🎉🎉🎉💋💋💋", "❤️❤️❤️Яка милотаа!!! ❤️❤️❤️", "Дуже з Христиною зараз схожі. Прям дуже. Мама і дочка.", "Милі 💖🌞", "Вааау😍😍😍шикарно😍😍😍Алла - просто захват", "красива!! І пальто чудового кольору❤️❤️".

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.