Легенда радянської та російської естради Алла Пугачова часто дивує своїх шанувальників сміливими заявами та вчинками. Так нещодавно Примадонна з'явилася на світському заході, де зустрілася з відомим дизайнером.

Про це стало відомо завдяки новій публікації зірки в мережі Instagram.

Алла Борисівна відверто зізналася, що плюнула на все і припинила обмежувати себе в багатьох речах і кайфує від щастя. Примадонна часто викладає фотографії, причому як селфі, так і з друзями. Вона опублікувала знімок з дизайнером Валентином Юдашкіним, який не так давно поборов онкологічне захворювання до стану ремісії.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Певно, Алла і Валентин зустрілися на світському заході: видно, як ретельно зачесана, нафарбована і одягнена артистка. Ось уже кілька років Примадонна стежить за фігурою, обмежуючи себе у всьому. Завдяки цим старанням вона схудла і закинула в дальній ящик безформні балахони, які колись були її ледве не візитівкою.

Втім, цього разу Пугачова дозволила собі трохи розслабитися. "Сьогодні, з Валею Юдашкіним, плюнули на дієту і наїлися "Від Пуза". Тепер світимося від щастя.", – зізналася Примадонна.

Нагадаємо, Алла Пугачова виклала інтригуюче фото, шанувальники губляться в здогадах: "Я люблю тебе...".

Як повідомляв Знай.uа містична Лобода показала, як приручає небезпечних хижаків: "Чаклуєте?".

Знай.uа писав, Лобода натякнула на "прощання", фанати переживають: "Як же так?".