5 випуск містичного реаліті "Битва екстрасенсів" учасники розкажуть моторошні подробиці про життя фіналістки 19 сезону Анни Арджеванідзе. Вони спробують дізнатися, що пов'язують її з сектами і які страшні події з нею відбувалися.

"Дивіться, як секти, що паразитують на релігіях, руйнують життя людей, поглинають бізнес, розоряють і розбивають сім'ї... Одне з найцікавіших, на мій погляд, розслідувань на "Битві" за 12 років!", – поділився думкою ведучий проекту Павло Костіцин.

Учасницею випробування стане фіналістка 19 сезону «Битви екстрасенсів», жриця культу богині Феміди – Ганна Арджеванідзе, яка одного разу разом з чоловіком опинилася в релігійній секті. Учасники нового сезону розкажуть про те, що Анна досі згадує з жахом.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Крім того, екстрасенси проведуть розслідування у місті Вишгород. І воно стане одним з найнебезпечніших за всю історію проекту, адже закінчиться стріляниною!

Нагадаємо, "Битва екстрасенсів" не на жарт налякати українців.

Як повідомляв Знай. ua, дівчина через роки отримала загадкове послання від загиблого батька, неймовірна історія.

Також Знай. ua писав, що гаряча переможниця "Битви екстрасенсів" виявилася чоловіком.