Дружина українського телеведучого, автора проекту "Світ навиворіт" Дмитра Комарова, відома українська модель, телеведуча та володарка титулу Міс Україна 2016 Олександра Кучеренко приїхала до чоловіка в експедицію.

Про це Дмитро Комаров розповів на своїй сторінці в Facebook, опублікувавши фото з молодою дружиною.

Комаров зазначив, що це відрядження для нього стало особливим.

"Такі новини з експедиції у мене вперше - до мене прилітала дружина. Взагалі, в нову експедицію вперше відправився вже з обручкою", - зізнався Дмитро.

Автор "Світу навиворіт" розкрив головну мету приїзду своєї дружини. Виявляєтся, Олександра здолала таку величезну відстань, щоб привезти коханому чоловікові документ для зйомок, який йому терміново знадобився "ну просто кров з носу".

"Дружина прилетіла, надихнула, привезла смачний український мед, нові запаси сала і чорного хліба для наших героїв, мої улюблені цукерки і зефір. Але головна мета і привід були іншими - терміново знадобився документ для зйомок, ну просто" кров з носу". Поштою ніяк не встигали. Вирішив попросити дружину. І не дивлячись на те, що у неї щоп'ятниці ефір програми # зірковійспорт на ICTV, вона знайшла ці 5 днів між зйомками і зірвалася до мене на іншу частину планети", - додав ведучий.
Через приїзд дружини Комаров вирішив не зупиняти зйомки.
"Сашка просто їздила разом з нами, спостерігала за процесом та надихала", - розповів Комаров.

Як повідомляв портал Знай.ua, Олександра Кучеренко розповіла про життя з Дмитром Комаровим, особливі подарунки від чоловіка та свої домашні обов'язки.