Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим постом. Нещодавно знаменитість похвалилася уривком з кліпу "L O X", який вийшов 29 листопада. Так, артистка разом з виконавцем Позитивом позували в популярному нічному клубі Києва, створюючи атмосферу 2000-х. Сама Надя залізла на барну стійку, виконуючи спекотні танці.

"💥 Back to 2000s 💥 L O X . Посилання в описі профілю ☝️", - лаконічно підписала Дорофєєва. Фолловери не пройшли повз: "Молодці! Кліп бомба!", "Можна Вову у всі ваші кліпи? 😂🙏", "Образ блондинки, це твоє😂🔥", "Клас, просто супер🔥", "Дуууже гаряче🔥", "Сильно і стильно!", "Кліп вогонь , пісня повний "нуль"! ((".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.