Співачка Даша Астаф'єва продовжує освоювати акторську професію і знялася в новому українському фільмі "Кошмарний директор або школа №5". У комедії зірка зіграла роль сексуальної секретарки, поставши в новому образі блондинки.

30 жовтня в кінотеатрі Сінема Сіті (ТРЦ Ocean Plaza) відбулася прем'єра стрічки за участю знімальної групи. Показ відвідала і знаменита співачка.

Даша Астаф'єва

Знай.ua поспілкувався з Дашею Астаф'євою про її ставлення до кіно. Артистка відверто розповіла, в якому фільмі мріє знятися і якої проблеми хотіла б позбавитися.

Дашо, ви вже не перший раз знімаєтеся в кіно, а про яку роль мрієте?

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Мені дуже подобаються біографічні та історичні фільми. Хотілося б щось більш серйозне зіграти, не тільки ролі легковажних і дурнуватих дівчат, хоча я й до цього теж ставлюся нормально. З почуттям гумору у мене склалося.

Кіно мені завжди подобалося. Але розуміла, що це завжди дуже складний вибір, кіно - дуже відповідальне заняття. Коли ти співаєш, можна ще “хіхі-хаха”, то фільми та картини, які ти вибираєш, то це - як твоя доля, скажімо так. Звичайно, я розумію, що поки комедії, поки якісь такі пропозиції.

Є ряд моментів, яких я хочу позбутися - наприклад, акцент. Правильна вимова, робота з мімікою - я цим постійно займаюся, але все-таки акцент залишається.

Акцент у російській або українській мові?

В російській мові. Я весь час граю якихось хохлушок, перекладачок або німих дівчат. Я ж розумію, що проблема в мені.

Даша Астаф'єва на сцені

Себе складно оцінювати, а що говорять про вашу гру режисери або інші члени знімальної команди?

Мені не складно, тому що я намагаюся все контролювати. Вже така в мене натура. Звичайно, я критично ставлюся до себе. Мені приємно, що мене хвалять, але частіше - це лякає, коли тільки хвалять. Хочеться все-таки якось більш об'єктивно говорити, розбирати ролі.

Даша давно вважається найсексуальнішою співачкою України

Дашо, ви поступово відходите від образу БДСМ-герл, що був у гурті NIKITA. Це видно з ваших фото в Instagram. Але на сцені продовжуєте виступати в латексі. Ви хочете від цього відмовлятись або від епатажності нікуди не дітися?

Я не хочу ні від чого відмовлятися. Сцена і особисте життя повсякденне - це дві різні сфери в мені. Тому сцена - це робота, це гра, це щось таке, скажімо, віртуальне. Справжнє життя - це зовсім інше. Ви ж не знаєте, який шлях я сьогодні зробила і що в мене сталося. Я розумію, якщо я сюди прийду в латексі і з батогом, кому це буде цікаво?

Епатажність безпосередньо пов'язана з моєю роботою. У звичайному житті від цього я відпочиваю і не пов'язую кіно з епатажністю моєї сольної кар'єри.

Даша зі своїми вихованцями - Чічіко і Луною

У вашому особистому житті в цьому році відбулось поповнення - нова улюблениця Луна. Чому вирішили завести ще собаку?

Я вважаю, що всі в житті мають свою пару, свою половинку. І мені не хотілося Чічу позбавляти від відносин, емоцій, почуттів, тому у нього чудова подружка Луна, з якою вони проводять день і ніч, а ми цим насолоджуємося.

Юлія Абрамова

Нагадаємо, фільм "Кошмарний директор або школа №5", в якому Даша Астаф'єва зіграла одну з ролей, виходить у широкий прокат 31 жовтня.

Фото 1 из 14.
Фото 2 из 14.
Фото 3 из 14.
Фото 4 из 14.
Фото 5 из 14.
Фото 6 из 14.
Фото 7 из 14.
Фото 8 из 14.
Фото 9 из 14.
Фото 10 из 14.
Фото 11 из 14.
Фото 12 из 14.
Фото 13 из 14.
Фото 14 из 14.

Стрічка знята в Україні в 2019 році студією Тетяни Гнєдаш “Artforms Продакшн” за підтримки “High Up Studio”. Обидві студії спеціалізуються на виробництві телевізійних серіалів і для них це дебют в повнометражному прокатному кіно.

Фільм розповідає про нового директора школи, який раніше працював в колонії, і учнів жахливої школи району. Історія про їх помилки, другий шанс, першу справжню любов, яка і в 15, і в 45 все одно божевільна, і про те, що найважливіше - завжди залишатися самим собою.

“Кошмарного директора” зіграв Сергій Фролов, відомий за фільмом “Таємний щоденник Симона Петлюри”. Саундтрек до фільму заспівали енергійні High Up 5.

Автори сценарію - Тетяна Гнєдаш, Саша Ткаченко та Іван Шишман. Режисер-постановник - Міла Погребиська.

Раніше Знай.uа писав, що Даша Астаф'єва раптово приміряла скромний образ, тепер її не впізнати.

Також портал "Знай.uа" повідомляв, що Даша Астаф'єва в ніжному платті розтопила серця фанатів.

Крім цього, сексуальна зірка Астаф'єва змінилася до невпізнання.