Співачка Даша Астаф'єва продовжує освоювати акторську професію і знялася в новому українському фільмі "Кошмарний директор або школа №5". У комедії зірка зіграла роль сексуальної секретарки, поставши в новому образі блондинки. Артистка розповіла кореспонденту Знай.uа, чому поступово відходить від образу БДСМ-гьорл, але при цьому продовжує виступати на сцені в латексі.

"Я не хочу ні від чого відмовлятися. Сцена і особисте життя повсякденне - це дві різні сфери у мені. Тому сцена - це робота, це гра, це щось таке, скажімо, віртуальне. Справжнє життя - це зовсім інше. Ви ж не знаєте, який шлях я сьогодні проробила і що в мене сталося. Я розумію, якщо я сюди прийду в латексі і з батогом, кому це буде цікаво?" - зазначила Даша.

Даша Астаф'єва
Даша Астаф'єва

Також зірка пояснила, що епатажність безпосередньо пов'язана з її творчістю, але в звичайному житті вона від цього відпочиває.

"Епатажність безпосередньо пов'язана з моєю роботою. Звичайно, у звичайному житті від цього я відпочиваю і не пов'язую кіно з епатажністю моєї сольної кар'єри", - сказала Астаф'єва.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Раніше Знай.uа писав, що Даша Астаф'єва раптово приміряла скромний образ, тепер її не впізнати.

Також портал "Знай.uа" повідомляв, що Даша Астаф'єва в ніжній сукні розтопила серця фанатів.

Крім цього, сексуальна зірка Астаф'єва змінилася до невпізнання.