Популярна українська співачка Світлана Лобода обожнює привертати до себе увагу і епатувати публіку і успішно робить це на своїй сторінці в Instagram. Цього разу артистка показала в мережі яскравий кадр з Дубая, який був зроблений перед концертом там. На новому знімку Лобода з'явилася в коротких джинсових шортах, яких майже не видно за леопардовою блузкою, крізь яку проглядає ліфчик.

Світлана відображена на пляжному транспортному засобі, вона демонструє довгі ноги. Її волосся розпущене і трохи розпатлане, а на обличчі немає макіяжу і дуже стомлений вигляд. А ще кілька годин тому співачка показувала відео запальних танців на пляжі в одному купальнику. У підписі до фото Лобода написала коротко: "Починаємо", а шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати публікацію красуні.

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.uа" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.