Популярна співачка Мішель Андраде, яку продюсує Потап (Олексій Потапенко), вже давно полюбилася українцям за гарні пісні і екзотичний образ. Співачка болівійського походження, але знає багато мов, серед яких російська, але нещодавно вона презентувала україномовний хіт і останні інтерв'ю давала українською мовою. Красуня часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram, і цей раз не став винятком – Мішель показала кадри зі свого виступу.

На сцену 22-річна модель вийшла в спокусливому темному вбранні, воно складається з коротеньких шкіряних шортиків і цікавої туніки з шкіряними рукавами і оборкою внизу, а на грудях видно павутинний принт. Волосся Мішель зібране в недбалу зачіску, а на її обличчі яскравий макіяж. Дівчина не підписала свої фото, залишила лише емодзі у вигляді чортика, а фанати почали активно коментувати публікацію співачки.

Нагадаємо, зірка "Холостяка" підігрів чутки про роман з Мішель Андраде.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Потап проміняв Каменських на молоденьку красуню.

Також портал "Знай.uа" писав, що Мішель Андраде – співоча пташка болівійсько-українського походження.