Популярна українська співачка Ані Лорак, яка нещодавно розлучилася з чоловіком – турецьким бізнесменом Муратом Налчаджіоглу і відправила дочку в московську школу, часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. Цього разу красуня вирішила похвалитися великим концертом в столиці Казахстану – Нурсултаны і показала яскраве відео з нього.

Як видно, співачка вийшла на сцену у довгій золотистій сукні, яка гарно підкреслює фігуру, і змушує пофантазувати зухвалим вирізом від стегна. Лорак самозабутньо співає в мікрофон, а за її спиною кілька хлопців і дівчат підтанцьовки, які запально танцюють. У підписі до фото красуня написала: "Незабутній вечір!". Шанувальники захоплено обговорюють відео співачки, а одна з фанаток написала ціле послання улюбленій артистці і розповіла, що мріяла потрапити на її концерт 11 років.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.ua" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.