Ганна Курнікова, колишня перша ракетка світу та російська тенісистка, вже 17 років перебуває у міцних відносини з всесвітньо відомим співаком Енріке Іглесіасом. Ще у 2002 році ЗМІ поширювало про них масу чуток і обговорювало роман зіркової пари. Але попри все вони досі разом. Ганна і Енріке вміють не звертати уваги на інших людей і берегти своє особисте життя в таємниці.

Анна Курнікова і Енріке Іглесіас

Не так давно Курнікова народила Енріке дітей - їх первістками стали близнята Ніколас і Люсі.

Анна Курнікова і Енріке Іглесіас

Що у Курнікової, що в Іглесіаса були відносини з іншими людьми, перед тим, як вони зустріли один одного. Познайомилися вони у 2002 - Курнікова приїхала на знімання кліпу на пісню "Escape". Спочатку Курнікова та Іглесіас не знайшли спільної мови - Енріке спочатку відмовився її цілувати на зніманнях через те, що у Ганни було запалення на губі. А зовсім скоро в ЗМІ почали говорити про те, що вони зустрічаються.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Кадр з кліпу

Через три роки відносин, що пара не приховувала, Іглесіас подарував Курнікової кільце з великим рожевим діамантом - його приблизна вартість не менше 6 млн доларів.

Фото кільця

Анна Курнікова так розповідає про Енріке Іглесіаса: "В особистих стосунках я люблю, щоб чоловік був лідером. Я дійсно сильна жінка — у своїй кар'єрі, в прийнятті рішень. Але коли я вдома, то люблю, щоб мене погладили по голові і сказали: "Ти моя маленька, моя хороша, не переймайся, все буде чудово". Мені вистачає того, що я сильна за межами мого будинку. Мені подобається в Енріке те, що у нього дуже потужний стимул — у житті, у творчості. Він хоче багато чого досягти. Він дивиться вперед, а не сидить і плює в стелю, як деякі. У нього багато ідей. З ним дуже цікаво розмовляти. З ним не нудно. Він і мене стимулює діяти".

Анна Курнікова і Енріке Іглесіас

Енріке висловлюється про Анну не менш тепло: "До зустрічі з Ганною я навіть уявити не міг, що здатний на тривалі відносини з дівчиною. Раніше у мене було багато пасій, але ні до однієї з них я не ставився так серйозно".

У 2013 році пара почала жити у власному будинку в Маямі. Вони зробили в будинку дорогий ремонт, вклали чимало грошей в ландшафтний дизайн і займалися своїми улюбленими захопленнями - собаками і яхтами.

Анна Курнікова і Енріке Іглесіас

16 грудня 2017 стало відомо, що Анна народила близнят. Щасливі відносини зіркової пари тривають і донині і, здається, радості в їх життя з кожним днем стає тільки більше.

Із близнюками

Нагадаємо, раніше у улюбленця мільйонів з'явився позашлюбний 42-річний син: "Не питайте, не знаю напевно".

Також Знай.uа писав - дах хмарочоса, бікіні, шпильки: Анна Курнікова обпекла Instagram своїм танцем.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що "Я просто збуджуюся", - Іглесіас розповів про поцілунок з українкою.