Пішла із життя всесвітньовідома франко-швейцарська співачка та акторка Марі Лефоре. Прославилася артистка виконанням пісні "Manchester et Liverpool". Марі Лефоре померла 2 листопада у віці 80 років в Женольї, що у Швейцарії.

Справжнє ім'я співачки, яка народилася у Франції у1939 році — Майтена Марі Брижитт Думенак. Кар'єра досі нікому не відомої дівчини почалася із радіопостановки, коли Марі Лефоре замінила хвору сестру. Минуло лише декілька років — і співачка вже купалася у славі.

Марі Лефоне неодноразово знімалася у фільмах з Аленом Делоном та Жан Полем Бельмондо. Її дебют у кіно стався у фільмі "На яркому сонці", знятому у 1960 році по книзі "Талановитий містер Ріплі".

Неймовірно відомою співачка свого часу була на просторах Радянського союзу — мелодія її пісні навіть звучала у заставці до прогнозу погоди програми "Время". А в дитячих садках слухали ще одну відому її пісню "Антон, Іван, Борис і я".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників
Показати ще

За свою довгу кар'єру Марі Лефоре записала 42 альбоми, куди увійшли й авторські твори артистки. Крім того, Лефоре знялася у 35 фільмах, серед яких головна роль у популярному серіалі "Спрут-3".

Марі Лефоре

Марі Лефоре

Марі Лефоре

Нагадаємо, раніше зірка "Дівчата Ґілморів" Брайан Тарантіно помер у віці 60 років

Як повідомляв портал "Знай.ua", відомий спортсмен загинув під час змагань

Також "Знай.ua" писав, що найвідоміший пророк України залишив неоднозначне послання для людства