На сцені улюбленого шоу українців Х-фактор сталось неймовірне. Чоловік просто зі сцени шоу зізнався в любові до популярної української співачки Олі Полякової і запросив її на танець.

Валентин

Ніхто не сподівався, що на кастинг прийде концертний директор Олі Полякової. Його ім'я Валентин Науменко і йому 46 років.

Цей факт одразу ж застосував Ігор Кондратюк у своїй провокації. Коли Валентин вийшов на сцену Ігор поцікавився у нього, чи любить він Ольгу? Валентин не розгубився і відповів позитивно: "Шалено".

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Після цього Валентин вибухнув хвалебними компліментами на адресу Олі. Він сказав, що в захваті від неї. І як людини і як артистки. Однозначно, він не припиняє їй захоплюватися.

Чоловік також, захопився сильним характером Полякової. Дослівно він сказав: "Так, вона може включити не Наполеона навіть, а імператора і жорстке слово сказати, але нічого страшного".

Для виконання на шоу Валентин підготував пісню "Пити з неї вино". Під час виконання пісні чоловік спустився зі сцени, подшел до суддів і запросив Її на танець. Залишаючись галантним кавалером Валентин не залишив без уваги і Настю Каменських, він підійшов до дівчини і поцілував їй руку.

Х-фактор

Настя навіть дозволила собі легкий флірт. Вона пожартувала, що в захваті від лисих чоловіків, особливо від вміють співати. Настя явно натякнула, на свого чоловіка Потапа.

Ольга Полякова довго сумнівалася перш ніж дати відповідь на виступ свого концертного директора. Навіть звернулася за допомогою до колег і залу. В кінці-кінців Ольга проинесла

"У мене немає няні, тепер у мене немає концертного директора. Іди в табір!", - таким чином Оля схвалила виступ Валентина.

Нагадаємо, Знай.uа розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.