Микола Басков, відомий російський співак, опублікував на свою сторінку в Instagram, на яких добре видно, як сильно він схуд.

Фанати 43-річного співака добре знають, що у нього завжди були проблеми із зайвою вагою. Басков протягом багатьох років неодноразово худнув і знову набирав вагу. Шанувальники виконавця звикли до того, що вага Баскова постійно змінюється, однак фото, які нещодавно опублікував Микола, стривожили навіть бувалих шанувальників.

Басков запостив колаж з фото, на яких він займається тенісом. Шанувальники артиста вирішили, що він схуд занадто сильно, і це може бути пов'язано з проблемами зі здоров'ям. Фанати припустили, що Микола міг чимось захворіти, але не став це афішувати.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Проте, деякі шанувальники співака заявили, що він перебуває у відмінній формі і турбуватися нема про що.

Коментар користувача

Коментар користувача

Коментар користувача

Сам Басков ніяк не відреагував на хвилювання своїх шанувальників про здоров'я і поки що не коментує ситуацію.

Нагадаємо, раніше Кіркоров розридався на могилі Баскова: "З небес буде аплодувати".

Також Знай.uа писав, що Лобода відсвяткувала 37-річчя, щасливе фото красуні: вітання від Подкопаєвої, Баскова, Ревви, Мейхер та інших.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що смерть Алли Вербер: як відреагували Кіркоров, Лобода, Брежнєва, Пугачова, Галкін.