На сцені улюбленого шоу українців "Х-фактор" під час завершального кастингу 10-го сезону було дуже спекотно.

На "Х-фактор" прийшла популярна в 90-х українська співачка, автор пісень і заслужена артистка України Марина Одольська (на фото в заголовку). Вона — мама чотирьох дітей, яка хоче знову повернутися на велику сцену. На кастингу Марина виконала авторську пісню, але здивувати нею змогла не всіх членів журі.

Серед щасливчиків, які заскочили в останній вагон і отримали шанс поборотися в тренувальному таборі, - соліст хору, бек-вокалістка Наталії Могилевської та заслужена артистка України.

Першою на сцену шоу вийшла запальна група Romax. Хлопці змусили танцювати весь зал, не втрималася і Оля Полякова, пустившись разом з усіма в танок. Дмитро Шуров прокоментував, що це виступ врятувала тільки Полякова, і сказав тверде "ні". Але інші судді підтримали колектив, і група пішла з вердиктом три "так".

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Х-фактор

Підкорювати суддів прийшла і бек-вокалістка Наталії Могилевської — Марія Москвітіна. Дівчина давно на сцені, але втомилася працювати в тіні відомої співачки. Щоб здійснити мрію і стати сольною виконавицею, Марія зважилася на участь у святковому сезоні вокального шоу. І за виконання пісні Миколи Носкова «Воно того варте» отримала від суддів чотири «так».

Нагадаємо, Знай.uа розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.