Зірка всесвітньо популярної кіносаги "Гаррі Поттер" 29-річна Емма Вотсон, яка зіграла роль Герміони Грейндерж, розповіла, що вона зараз вільна. Актриса воліє, щоб її положення називали "самопартнерством" (в ориг. "self-partnered", - ред.).

Емма Вотсон, Vogue
Емма Вотсон, Vogue
Емма Вотсон, Vogue

Емма Вотсон каже, що їй подобається не перебувати ні з ким у стосунках, але вона не в захваті від слова "самотня". Куди краще використовувати визначення "самопартнерство", як вона сама каже, повідомляє Express.

В інтерв'ю британському Vogue актриса говорила про своє особисте життя так: "Я ніколи не вірила у всю цю балаканину про "люблю бути самотнім".

Емма Вотсон, Manchester Evening News
Емма Вотсон, Manchester Evening News
Емма Вотсон, Manchester Evening News

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Мені знадобилося чимало часу, щоб зрозуміти це - мені подобається бути одинокою. Я називаю це самопартнерством", - розповіла Емма Вотсон.

Вона також розповіла про те, що в наступному році їй виповнюється 30, і що вона відчуває соціальний тиск перед круглою датою. Вотсон каже, що вона відчуває "стрес" і "тривогу" від наближення цифри.

Емма Вотсон, US Weekly
Емма Вотсон, US Weekly
Емма Вотсон, US Weekly

"Чому для всіх така величезна проблема розміняти четвертий десяток? Це не так страшно...", - говорить Вотсон і додає: "Мені виповнилося 29, і я раптом подумала: я так сильно хвилююся і переживаю. І я зрозуміла, що це через негласний вплив ззовні. Ось ти не побудувала будинок, не вийшла заміж і не народила дитину, а тобі стукнуло 30, і у тебе немає якогось безпечного і стабільного кар'єрного положення, або ти думаєш, що тобі взагалі потрібно в житті... Все це викликає купу занепокоєння".

Нагадаємо, раніше зморшки, прищі і величезні пори, або як виглядають Джолі, Лопез, Хілтон та інші зірки без фотошопу.

Також Знай.uа писав, що Герміона і Мелфой з "Гаррі Поттера" заінтригували фанатів новим романом, це просто магія: фото.

Ще Портал Знай.uа повідомляв про цікаві факти про головну зірку "Гаррі Поттера", які мало хто знає: зв'язок з Герміоною і Роном, бійки, реп.