У понеділок, 4 листопада, в день свого 50-річчя, відомий американський актор Меттью Макконахі зареєструвався у соціальній мережі Instagram. Всього за добу на його аккаунт підписалися більше 620 тисяч осіб, серед яких не менш відомі зірки: актриси Різ Візерспун і Сальма Хайек, а також співак Джастін Бібер.

Меттью Макконахі

першою публікацією на сторінці Макконахі стало відео, де він розповів, чому все-таки вирішив завести свій профіль в Instagram.

"Послухайте, це моя перша спроба поділитися своїм поглядом на світ, і я трохи нервую через це, тому що, чесно кажучи… я знаю, що хочу сказати, але я не знаю, як це сприймуть… Мені цікаво побачити, розважить вас це, змусить задуматися або розчулитись — сподіваюся, все відразу", - поділився актор.

До того ж, в Instagram-сториз він розмістив відео, в якому, сидячи біля вікна, наспівує мелодію.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Нагадаємо, що Кріс Хемсворт на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram продемонстрував, як пишатися своєю дружиною.

Як повідомляв портал Знай.ua, голлівудський актор і політик Арнольд Шварценеггер зустрівся з 16-річної шведської экоактивисткой Гретою Тунберг і покатався з нею на велосипедах.

Також портал Знай.ua писав, що знаменитий голлівудськи холостяк Кіану Рівз вперше за довгий час вийшов у світ з новою подружкою. Коханої актора виявилася "нестандартна" і "дивна" жінка - саме так назвали супутницю зоряного актора в мережі.