У мережу злили трек відомого репера Емінема під назвою Things Get Worse. У тексті треку йдеться про те, що репер став на сторону Кріса Брауна, який у 2009 році побив співачку Ріанну.

У композиції Емінема, яка так і увійшла до альбому Relapse, йдеться про сутичку співачки з тодішнім бойфрендом Крісом Брауном, пише DailyMail.

У певний момент у своєму треку Емінем говорить: "Of course I side with Chris Brown, I'd beat ab **** down too". ("Звичайно, я на боці Кріса Брауна, я б теж вдарив с*ку").

Зазначимо, що альбом Relapse за кілька місяців після інциденту з Крісом Брауном та Ріанною. Тоді він підняв руку на співачку, з якою зустрічався близько двох років. За це його засудили до 5 років умовного покарання та 1400 годин виправних робіт. Однак після цього Кріс Браун намагався всіляко повернути Ріанну - записував відео з вибаченнями та часто публічно говорив про свої почуття.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Також варто додати, що прихильники Ріанни обурені таким інцидентом. Співачка та Емінем записали разом декілька спільних треків, які були надзвичайно успішними.

Нагадаємо, що скандальний російський письменник і пропагандист Захар Прилепін на війні заробляв гроші і брехав щодо того, що вбивав українців.

Як повідомляв портал Знай.uа, Джолі повністю оголилася перед фотографом, Пітт десь кусає лікті: "Шикарна...".

Також портал Знай.uа писав, що мама Насті Каменських зробила несподівану заяву, фанати гадають: "Скоро бабусею буде".