Російська актриса і зірка серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасія Заворотнюк, яка зараз проходив лікування від онкології, перервала мовчання в мережі. В її офіційному Instagram з'явився пост.

Заворотнюк здивувала своїх фанатів тим, що перервала довге мовчання. Вона звернулася до свого улюбленого дружину через соціальну мережу.

"У Тетяни і Петра сьогодні перший виступ в рамках московського блоку шоу "Аленький цветочек". Від усієї нашої родини хочемо побажати їм гладкого льоду, натхнення і теплого глядацького прийому! Як завжди тримаємо за вас кулачки і дуже любимо!", - каже Заворотнюк у своєму повідомленні.

Фанати збентежені раптовим повідомленням актриси і тут же почали в коментарях бажати їй якнайшвидшого одужання і почали задавати безліч питань.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

"Дай Бог їй здоров'я!!!! Рідним сил і терпіння!!!", "Її вже виписали з лікарні ??", "А у Анастасії-то як справи? Ну хоч скажіть - краще, так само", "Диво мало статися!!!", "Нескінченно величезних життєвих сил, енергії та здоров'я!", "Доброго Дня, Анастасія. Дуже радий за Тетяну і Петра. У них, обов'язково все вийде. Удачі, їм", "За Настю тримаємо кулачки!", "Я впевнена, це буде чудово!", "Настя дай вам бог здоров'я ", - пишуть в коментарях.

Нагадаємо, змучений чоловік Заворотнюк став посміховиськом.

Як повідомляв Знай. ua, рідні Заворотнюк показали, як виглядає "Моя прекрасна няня" в лікарні.

Також Знай. ua писав, що самий бурхливий роман онкохворий Заворотнюк більше не таємниця.