Популярна українська співачка Тіна Кароль знову порадувала своїх шанувальників. Так, у журналі Viva з'явився новий фотосет артистки. Відомо, що зйомки пройшли в мальовничому каньйоні Антилопа в Арізоні (США). Фотомайстром шикарного фотосету стала Аліна Симоненко.

Тіна Кароль, PR-team співачки
Тіна Кароль, PR-team співачки

Тіна Кароль, PR-team співачки
Тіна Кароль, PR-team співачки

Так, у відвертому інтерв'ю глянцю Тіна детально розповіла про майбутні гала-концерти "Різдвяна історія з Тіною Кароль", робота над якими йде повним ходом: "Цей проект про наші традиції, про диво українського Різдва – напіврелігійний, напіфольклорний, напівестрадний жанр, який за кордоном крісмас-дей дуже популярний. У нас такі проекти ніхто не робив. І я вірю: "поки живі традиції – жива країна".

Тіна Кароль, PR-team співачки
Тіна Кароль, PR-team співачки

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Тіна Кароль, PR-team співачки
Тіна Кароль, PR-team співачки

Тіна Кароль, PR-team співачки
Тіна Кароль, PR-team співачки

Відомо, що в гала-концертах візьмуть участь найяскравіші зірки української сцени, до яких була прикута найбільша увага в 2019 році: MONATIK, DZIDZIO, The Hardkis, Время и стекло, KAZKA, Олег Скрипка й ВВ, БЕZ ОБМЕЖЕНЬ, "Жіночий Квартал", Michelle Andrade, KHAYAT і багато інших виступлять на сцені Палацу спорту зі спеціальними Різдвяними номерами.

"Спільно з телеканалом ми запрошуємо до цього унікального проєкту артистів, які звучать в Україні, вони і співатимуть колядки. І, до речі, спонукати їх до цього було складно – у кожного свій формат, свій глядач. Ось така, можливо, дивна філантропічна ідея. Я хочу принести магію у ці чарівні дні", - зізналася Тіна.

Подробиці майбутнього шоу поки що тримаються в секреті. Відомо, що в шоу Тіна відвела окреме місце справжньому різдвяному диву, яке повинно відбутися просто на сцені: "У проєкті велике місце займає благодійність. Ми хочемо навчити мріяти дорослих людей. Все, горю кінець, ми повинні навчитися жити з радістю!", - ділиться співачка.

Варто записати, що святкові гала-концерти "Різдвяна історія з Тіною Кароль" пройдуть 22, 23, 24 грудня в Києві у Палаці Спорту. Телеверсію концертів покаже телеканал 1+1.

Нагадаємо, Тіна Кароль захопила жіночністю лише в прозорій сорочці: "Без яскравої помади, ангел".

Як повідомляв Знай.uа "Мила дівчинка": Тіна Кароль кардинально змінила стиль і помолодшала.

Знай.uа писав, Тіна Кароль вперше заговорила про стосунки з Даном Баланом: "Безумовно, він красень...".